Beställ bästa UV sedeldetektorn nu!

OBS!

Kännetecken på äkta euro.

Info om falska  euro.

Checkning genuine euro.

Info re false euro.

 

Nyhet!

Effektiv och billig sedelräknare.

 

 

VARNING FÖR FALSKA TUSENLAPPAR!!!

Det prånglas ut en ny upplaga förfalskade tusenlappar av en 3:e liga (tidigare pratade man om Uppsalaligan och Norrtäljeligan). Dessa lär har prånglats ut i stort antal sedan ett par månader men information om att det rör sig om nya förfalskningar har inte tidigare funnits.

Dessa nya förfalskningar är svåra att avslöja då de är tryckta på äkta papper (liksom Norrtäljeligans) och avger därför inte heller något blåsken vid belysning med en UV-detektor.

Så här avslöjar du dessa falska tusenlappar:

  • Övre vänstra och nedre högra hörnen har GULT UV-tryck i stället för grönt som på äkta sedlar.
  • Serienumret på dessa förfalskningar är i grönt UV-tryck precis som på äkta sedlar.
  • På baksidan är gubben i månen tryckt med "spretigt" gult UV-tryck istället för grönt.
  • Dessa sedlar har också en falsk vattenstämpel tryckts på framsidan (för att lura de som tittar mot ljuset) och denna framträder (liksom på Norrtäljeligans) endast under en 20 W UV-lampa, dvs är väldigt svåra att avslöja med en äldre och svagare UV-detektor med 4, 6 eller 8W UV-lampa.
  • Det har visat sig att expediter som använt äldre UV-detektorer lurats av Norrtäljeligans sedlar som ju också har GULT UV-tryck. Man har hastigt skjutit in dessa under lampan och konstaterat att det fanns ett uv-tryck, varvid dom har godkänts.
  • Äkta eller falsk sedel, kontokort, ID-kort osv - så här avslöjar du bedragarna

Med de nya 20 W UV-lamporna är det däremot mycket lättare att klart urskilja den felaktiga kulören på UV-färgen. Satsa på vår nya SD-90 modell så blir du inte lurad!

Kontakta tillverkaren direkt:

Åkervägen 3, 153 71 Hölö

Tel. 08-34 80 10, Fax. 08-34 80 12
e-mail:
sales@sedeldetektor.se

P.S. Vi levererar SD-90 mfl säkerhetsprodukter till bl a: KF, OK, ICA, Apoteksbolaget, Statoil, Mc Donalds, Indiska Magasinet, Lindex, Landstinget, ELFA, City Stormarknad, Axlin´s, Sparbanken Sverige, Posten, Clock, Shell, Sandrews, Sveriges riksdag, Polisen, Preem, Q8, Nationalmuseum, Stena Line, TT-Linjen, SF, SL Pendeltåg, Biltema, Micro Bildelar, Gröna Lund, Liseberg, Svenska Bio, Teknikmagasinet, Jula, Pressbyrån, Åhléns, Överskottsbolaget mfl.